Tüm Haberler

“Avrupa ve Uluslararası İlişkiler” Yüksek Lisans Programı öğrencileri Berlin'de.

Yüksek lisans öğrencilerimiz, “EU@Work” semineri kapsamında Brüksel'ün ardından Berlin'de Ekonomik İlişkiler ve İklim Hareketi Bakanlığı, Federal Dışişleri Bakanlığı (AA), Fedaral Meclis ve Türkiye Büyükelçiliği'ne ziyarette bulundular.

“Avrupa ve Uluslararası İlişkiler” Yüksek Lisans Programı öğrencileri Brüksel'de Avrupa Birliği kurumlarını ziyaret etti.

Yüksek lisans öğrencilerimiz, “EU@Work” semineri kapsamında Brüksel ve Berlin'e iki haftalık bir geziye katıldılar.

New political challenges for Germany, Turkey and the EU

TAÜ ve Köln Üniversitesi'nin ortak sempozyumu olan ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen 'New political challenges for Germany, Turkey and the EU' başlıklı etkinlik, 27 Mayıs Cuma günü 09.00-17.45 saatleri arasında YDYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Programı Yüksek Lisans Başvuruları başlamıştır.